Отпъждане на съсели.
I.M. CONTROL
ИНСЕКТА МИЛАНОВИ КОНТРОЛ

Хлебарки - унищожаване - телефон  Тел. Ο885 873400
безплатна консултация

ДДД. МЕНЮ.
Вредители - видове. Галерия. Справочник.
Унищожаване на хлебарки, бълхи и др. вредители. Унищожаване на насекоми.Третиране срещу насекоми - дезинсекция.
Хлебарки - борба с хлебарки, унищожаване. Пръскане против хлебарки.
Унищожаване на бълхи - третиране.
Борба срещу жилещи насекоми - оси, пчели, стършели и др.
Убиване на оси - пръскане. Третиране на гнезда на оси.
Изтребване на стършели. Пчели - унищожаване, борба.
Премахване на мравки. Третиране. Видове мравки.
Унищожаване на акари. Паяци. Видове акари.
Унищожаване на кърлежи. Борба срещу кърлежите. Третиране на площи срещу кърлежи. Дезакаризация.
Молци - третиране. Унищожаване на молци и гнезда на молци.
Дървеници. Борба срещу дървениците. Третиране против дървеници.
Комари - борба с комарите. Третиране против комари, пръскане.
Въшки - третиране на въшките и на засегнатите площи срещу пренасяне на въшки.
Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Пръскане срещу мухи.
Борба с гризачите. Дератизация.
Унищожаване на мишки. Борба с мишките и с техните колонии.
Борба с плъхове. Унищожаване на плъховете.
Къртици. Отстраняване на къртиците.
Борба с други гризачи - cъсели, сънливци.
Услуги - специализирани.
- дезинфекция
- дезинсекция
- дератизация
- дезакаризация
- други услуги
 
Цени
Контакти

Телефон IM CONTROL
Инсекта Миланови

0885 873400 - консултация
0888 537017 - абонамент


Унищожаване на хлебарки - имейл на фирма IM Control  email:
insecta.milanovi@gmail.com

Съсели  > Гризачи  > Вредители

Съсели. Отстраняване на съсели и др. гризачи.

Снимки на  съсели и гризачи

Съсели (сънливци) - отстраняване на гризачи, професионална борба с различни гризачи (дератизация). Начини за отстраняване и отпъждане на съселите, информация. Услуги - ДДД обработки.

IM Control e лицензирана да извършва професионално унищожаване на плъхове, мишки, различни гризачи, както и за отстраняване на съсели, сляпо куче и други вредители.

Съселите или сънливците са разновидност на гризачите. Често съселът се бърка с катеричка или мишка. Всъщност, външният му вид е точно нещо средно между тези два гризача.

Съселът е вид гризач, който обича широки, необитаеми и снабдени с храна места, особено в подпланинските райони. Поради тази причина често се нанася в необитаеми или непосещавани целогодишно вили и къщи. Съселите избират богати и спокойни къщи, пълни с храна. Ако вилата е луксозна, още по-добре за него - съселите са придирчиви наематели и не обичат неподдържани места.

Обикновено съселите влизат често в гардеробите или около дрехите, защото харесват топлината. Изключително игриви са и могат да обърнат къщата ви наопаки. Активността им е предимно нощем и може да ви хвърлят в ужас, като ви затропкат насред сладкия ви сън. Особено ако не знаете какво е това създание, което издава странните звуци в помещението.

Съселът има зимен сън около 6-7 месеца и може да спи спокойно в къщата ви, без дори да ви хрумне, че си имате наемател. Напролет се събужда и е готов за действие. Докато се усетите, че нещо не е, както обичайно, може да изгризе чантите и дрехите ви, както да причини доста домашно-битови проблеми.

Тук няма да се спираме на най-честите и проблемни гризачи, като мишки и плъхове, които сме описали подробно в другите страници.

Съществуват много видове други гризачи, които са трудни за различаване от непрофесионално око и могат да ви причинят безпокойства и бели. Подобни гризачи са белки, златки, невестулки, порове, лалугери и др. За всеки от тях може да се говори много. Хубаво е да знаете, че някои от тях изискват механични или химични способи за отпъждане, други могат да ви бъдат дори полезни. Препоръчителна е консултация със специалист, преди да подходите към директна атака.

Много от гризачите, за които говорим, са изключително симпатични и са защитени видове, вписани в Червената книга. Някои от тях могат да са ви дори верни приятели, без да го подозирате.

Невестулката, например, е много полезна, ако не обичате плъхове, змии или хлебарки. Нанесе ли се във вашето помещение, вероятно е бременна и търси място за малките си. Ще забравите всякакви вредители покрай нейното съседство. Тя е истински терминатор на гадинки, а към плъховете изпитва органична непоносимост. Присъствате ли на гледка, в която плъхове спринтират пред линчуваща ги невестулка, дълго няма да забравите преживяното. Опитате ли обаче да й навредите, провокирате безмилостен и злопаметен враг. Тя не се колебае да атакува човека и не забравя причиненото.

Истински и страшен враг на пернатите са поровете, които нападат всичко по-малко, а и по-голямо от тях. Могат да удушат за една вечер хвъркатите създания в няколко кокошарника, както да изпочупат всичките ви яйца. Не спират и само с това. Въпреки това се считат за полезни в стопанството, защото унищожават други вредни гризачи, като мишки и плъхове.

Друг бич за стопани и търговци е сляпото куче, което е трудно отграничимо от къртицата по дупките, които прави. То е сериозен неприятел на растения, леторасли и зеленчуци и може да им нанесе сериозни вреди, хвърляйки в ужас селско-стопанските производители.

За да се справите с подобен вредител, първо е необходимо да го диференцирате. Борбата с гризачите е трудна, в зависимост от вида и колонията, която са изградили, както и от спецификата на мястото, което са нападнали.

Ние предлагаме различни варианти на механично или химично отстраняване или отпъждане на гризача от помещенията ви, в зависимост от вашите потребности и конкретиката на проблема.

Отстраняването на гризачите се извършва с професионална дератизация - съвременна методика за борба с гризачите.

Как можем да ви бъдем полезни в борбата със съсели и други гризачи? Услуги - дератизация.

IM Control е лицензирана фирма за професионално унищожаване на вредители, ползваща специално предназначени за това апаратура и препарати. Не по-малко важни са дългогодишните ни познания върху биологията и навиците на всеки вредител.

Начините за борба с гризачите са механични методики, както целево произведени препарати за отстраняване на гризачи. Те не позволяват предаването на информация между вредителите, поради спецификата си. Поставят се в кутии с индекс по специфичните пътища на вредителя, като шахти, канализации и др. места, обхващащи големи площи.

Гризачът няма да остане в пределите на вашето помещение след поглъщане на препарата. Химичната структура на препарата е насочена към кръвоснабдяването и достъпа на кислород в организма му. Вредителят се насочва инстинктивно далеч от помещението за да се снабди с кислород и така се отдалечава на голямо разстояние, преди да настъпи пълния ефект.

I.M. Control е оторизирана да извършва ДДД (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) - обработки в:

  • дома, офиси, хотели, производствени цехове, заведения за обществено хранене, както и във всички места с обществено предназначение.
  • мащабни обработки срещу вредни насекоми и акари на тревни площи, паркове и места за отдих.

След третирането срещу вредители, ние ви издаваме ПРОТОКОЛ ЗА ИЗВЪРШЕНА ОБРАБОТКА И ДДД - ЗАЩИТА, съобразно изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/, ДВСК и МЗ, съобразно Наредба №3, чл.3, на Министерството на Здравеопазването( ДВ - бр.12) и фактура за извършената услуга.

Предлагаме безплатна индивидуална диагностика по конкретния проблем и посещаваме клиента до пълното отстраняване на вредителя от дома. Предлагаме и съвети за по-нататъшна профилактика, както и възможност за поддръжка и абонаментни планове, според потребността на нашите клиенти.

Препаратите, с които отстраняваме гризачите са специализирани за професионална употреба, с одобрение от Министерството на Здравеопазването. Препаратите са напълно безвредни за хората, животните и околната среда. Съобразени са с изискванията на Европейския Съюз /EC/, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

I.M. Control е оторизирана да извършва услуги по ДДД (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) - обработки в:

  • дома, офиси, хотели, производствени цехове, заведения за обществено хранене, както и във всички места с обществено предназначение.
  • мащабни обработки срещу вредни насекоми и акари на тревни площи, паркове и места за отдих.

Използваме многостранен подход в борба срещу вредители с умения за компетентна преценка за локалния проблем.

Разполагаме с висококвалифициран персонал, с придобита правоспособност по изискванията на МЗ, РИОКОЗ /ХЕИ/ и НЦЗПБ (Национален Център по Заразни и Паразитни Болести). Многогодишния ни опит в професионалната борба с вредителите, е гаранция за точната ни диагностика, избора на правилния метод и препарат за вашия случай.

Ангажирайки се професионално с вашия случай, ние ви даваме съвети и насоки за ефективна борба и превенция с вредителите, а при желание за съвместна дейност, предлагаме абонаментен договор за профилактична превантивна дейност.

Вече знаете как можем да бъдем полезни. Ако сте решили да се отървете от нашествието на съселите и другите гризачи, можете да го направите още днес. Оставете ги на нас.

Работим стриктно, без отлагане и реагираме своевременно. Приемаме поръчки на територията на цялата страна.


Съсели  > Гризачи  > Вредители

Съсели, начало ^

КАЛЕНДАРСъсели - новини

ДДД - телефони за контакт  IM CONTROL
Инсекта Миланови

Ο885 873 400
Ο888 537 017

Етикети:

СЪСЕЛИ СЪСЕЛ сънливец унищожаване на съсели борба третиране против съсели фирми убиване отстраняване фирма
Латиница: syseli sasel firma uni6tojavane praskane ubivane borba susel
Фонетика: Ако сте написали icie. или icie.r може би търсите съсел или съсели

Valid XHTML 1.0 Transitional

Вредители - видове. Галерия. Справочник.Вредители :: Хлебарки - убиване. Борба с хлебарки. Хлебарки :: Бълхи - третиране. Бълхи :: Оси и жилещи насекоми. Оси :: Стършели, пчели и жилещи насекоми. Стършели :: Пръскане срещу мравки. Мравки :: Унищожаване и борба с кърлежите. Кърлежи :: Молци - третиране. Молци :: Дървеници - премахване. Дървеници :: Комари - борба с комарите. Комари :: Въшки - обезпаразитяване. Дезинсекция. Въшки :: Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Мухи :: Борба с мишките и техните колонии. Мишки :: Борба с плъхове. Дератизация. Плъхове :: Борба с къртиците. Фумигация. Къртици :: Знаете ли,че ...   Любопитно :: Услугите, които Ви предлагаме.  ДДД обработки. Услуги :: Нашите координати.   Контакти

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Copyright: IM Control ©  2009-2011 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.ddd-control.eu  ::  ::  Карта на сайта

Криейтив Комънс договор