Унищожаване на мухи.
I.M. CONTROL
ИНСЕКТА МИЛАНОВИ КОНТРОЛ

Хлебарки - унищожаване - телефон  Тел. Ο885 873400
безплатна консултация

ДДД. МЕНЮ.
Вредители - видове. Галерия. Справочник.
Унищожаване на хлебарки, бълхи и др. вредители. Унищожаване на насекоми.Третиране срещу насекоми - дезинсекция.
Хлебарки - борба с хлебарки, унищожаване. Пръскане против хлебарки.
Унищожаване на бълхи - третиране.
Борба срещу жилещи насекоми - оси, пчели, стършели и др.
Убиване на оси - пръскане. Третиране на гнезда на оси.
Изтребване на стършели. Пчели - унищожаване, борба.
Премахване на мравки. Третиране. Видове мравки.
Унищожаване на акари. Паяци. Видове акари.
Унищожаване на кърлежи. Борба срещу кърлежите. Третиране на площи срещу кърлежи. Дезакаризация.
Молци - третиране. Унищожаване на молци и гнезда на молци.
Дървеници. Борба срещу дървениците. Третиране против дървеници.
Комари - борба с комарите. Третиране против комари, пръскане.
Въшки - третиране на въшките и на засегнатите площи срещу пренасяне на въшки.
Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Пръскане срещу мухи.
Борба с гризачите. Дератизация.
Унищожаване на мишки. Борба с мишките и с техните колонии.
Борба с плъхове. Унищожаване на плъховете.
Къртици. Отстраняване на къртиците.
Борба с други гризачи - cъсели, сънливци.cъсели, сънливци.
Услуги - специализирани.
- дезинфекция
- дезинсекция
- дератизация
- дезакаризация
- други услуги
 
Цени
Контакти

Телефон IM CONTROL
Инсекта Миланови

0885 873400 - консултация
0888 537017 - абонамент


Унищожаване на хлебарки - имейл на фирма IM Control  email:
insecta.milanovi@gmail.com

Мухи  > Насекоми  > Вредители

Мухи. Унищожаване на мухи.

Снимки на мухи

Мухи - борба срещу мухите, унищожаване и контрол. Пръскане срещу мухи. Услуги по ДДД обработка - дезинсекция.

IM Control e лицензирана да извършва професионално унищожаване на мухи, както и на други вредители.

Родът на мухите е с над 70 семейства, обитаваща всички кътчета по Земята, но от тях по света най-разпространена е домашната муха. Произходът на домашната муха е от Африка. Мухата е вредител, пренасящ сериозни болести.

Мухите спадат към разред двукрили и имат една двойка добре развити предни крила. Устата им е приспособена за смучене на течна храна, а краката й са покрити с гъсто разположени власинки.

Мухата е светлолюбива и лети само денем. Активността й зависи от температурата. Сезоните, в които мухите се възраждат за действие са пролет-есен.

Мястото за храна и размножаване на мухата са разлагащи се органични животински и растителни материали, които те често сменят. Това е и причината за разнасяне на десетки болестотворни причинителя от мухите - предимно дезинтерия и чревни инфекции.

Според местопребиваването си мухите се делят на такива, които живеят в природата, мухи, свързани с човека и мухи, свързани с бита на животните и човека. Видим с просто око е извода, че мухите са вид, тясно свързан с и подкрепян от човешката отпадна дейност.

Всъщност, ползата от мухата в природата, макар трудно забележима е немалка и тя изпълнява доста отговорна екологична роля. Мухата е редуцент, което на човешки език означава организъм, разлагащ сложните органични вещества - трупове, леш, мърша, екскременти - до неорганични, които отново се усвояват от растенията. Ако мухите не съществуваха, човечеството би имало необозримо по-сериозен от сега проблем с боклуците, които непрестанно бълва в огромни количества.

Мухата е изключително пъргаво и устойчиво насекомо, а окото й е модел за съвременните оптични машини, базирани на фасетите. Окото на мухата всъщност се състои от хиляди малки шестоъгълни и леко изпъкнали очички - фасетки. Всяка фасетка възприема само една точка от картината, а целият образ се сумира в мозъка.
Така мухите разполагат с всестранно зрение и могат да излитат във всяка посока, независимо от позицията на тялото им, което прави улавянето им почти непостижимо.

Това, че мухите са полезни глобално и са изключителни създания, които са отчасти наш продукт, не означава, че съвместното ни съжителство с тях е приятно и удобно. Не можем да забравим, че те са приносители на зарази, не се преглъща лесно и всекидневната им разходка около нас или по хранителните ни продукти.

Унищожаването на мухите и техните личинките и яйца става чрез третиране местата на тяхното развитие с инсектициди. Тези услуги се извършват чрез професионална дезинсекция от лицензираните фирми за контрол срещу вредители.

Как можем да ви бъдем полезни в борбата с мухите? Услуги по дезинсекция.

IM Control е лицензирана фирма за професионално унищожаване на вредители и мухи , със специфичните за това препарати и апаратура. Нашия дългогодишен опит и познания върху биологията, навиците, размножаването и миграцията на вредителите, гарантират ефикасността на борбата с тях.

Начините за борба с мухите и другите вредители са целево произведени силни отрови за унищожаване на мухи.

Препаратите, с които пръскаме срещу мухи унищожават живите форми на мухите моментално, но се пренасят и на яйцата им, като така предотвратяват излюпването на нови вредители. Те са специализирани за професионална употреба, с одобрение от Министерството на Здравеопазването. Препаратите са напълно безвредни за хората, животните и околната среда. Съобразени са с изискванията на Европейския Съюз /EC/, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

I.M. Control е оторизирана да извършва услуги по ДДД (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) - обработки в:

 • дома, офиси, хотели, производствени цехове, заведения за обществено хранене, както и във всички места с обществено предназначение.
 • мащабни обработки срещу вредни насекоми и акари на тревни площи, паркове и места за отдих.

Използваме многостранен подход в борба срещу вредители с умения за компетентна преценка за локалния проблем.

Разполагаме с висококвалифициран персонал е с придобита правоспособност по изискванията на МЗ, РИОКОЗ /ХЕИ/ и НЦЗПБ (Национален Център по Заразни и Паразитни Болести). Многогодишния ни опит в професионалната борба с вредителите, е гаранция за точната ни диагностика, избора на правилния метод и препарат за вашия случай.

Ангажирайки се професионално с вашия случай, ние ви даваме съвети и насоки за ефективна борба и превенция с вредителите, а при желание за съвместна дейност, предлагаме абонаментен договор за профилактична превантивна дейност.

След третирането срещу вредители на обекта ви, издаваме ПРОТОКОЛ за ДДД - ОБРАБОТКА /ТРЕТИРАНЕ/, съгласно изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, съобразно Наредба №3 на Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12) и фактура за извършената услуга.


Вече знаете как можем да бъдем полезни. Ако сте решили да се отървете от нашествието на мухите, можете да го направите още днес. Оставете ги на нас.

Работим стриктно, без отлагане и реагираме своевременно. Приемаме поръчки на територията на цялата страна.


Знаете ли, че ...

 • Чрез полепване по тяхното тяло, чрез поглъщане в храносмилателния им канал и след изхвърляне заедно с изпражненията им, мухите пренасят от едно на друго място патогенни микроорганизми, цисти на едноклетъчни паразити и яйца на хелминти. Познати са редица инфекции, които се пренасят от мухите: дизентерия, холера, коремен тиф, паратиф, хранителни токсикоин фекции, туберколоза, аскаридоза, трихинелоза, ламблиоза и други
 • Между момента, в който забележи движещата се мухобойка и този на излитането си, мухата е в състояние да прецени откъде идва заплахата и да позиционира тялото си така, че да отскочи в обратна посока.
  Цялото действие се извършва за 100 милисекунди. Това показва с каква бързина мозъкът на насекомото обработва сетивната информацията и я превръща в съответна двигателна реакция.
 • Всеки 5-15 минути мухата извършва дефекация.
 • В действителност небезизвестната испанската муха е бръмбар, в чиято хемолимфа се съдържа силно отровното органично съединение кантаридин. Смъртоносната доза за човек е 0.03 грама. Тази отрова има защитна роля срещу влечуги, птици и насекомоядни бозайници. С тях се хранят само такива птици, които образуват в тялото си съответни противоотрови.

Цитирани източници и снимки:
http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page и др.Мухи  > Насекоми  > Вредители

Мухи, начало ^

КАЛЕНДАРМухи - новини

ДДД - телефони за контакт  IM CONTROL
Инсекта Миланови

Ο885 873 400
Ο888 537 017

Етикети:

МУХИ МУХА унищожаване на мухи борба третиране против мухи фирми фирма
Латиница: muji muha firma uni6tojavane praskane ubivane borba
Фонетика: Ако сте написали ;wnr или ;wnd може би търсите муха или мухи

Valid XHTML 1.0 Transitional

Вредители - видове. Галерия. Справочник.Вредители :: Хлебарки - убиване. Борба с хлебарки. Хлебарки :: Бълхи - третиране. Бълхи :: Оси и жилещи насекоми. Оси :: Стършели, пчели и жилещи насекоми. Стършели :: Пръскане срещу мравки. Мравки :: Унищожаване и борба с кърлежите. Кърлежи :: Молци - третиране. Молци :: Дървеници - премахване. Дървеници :: Комари - борба с комарите. Комари :: Въшки - обезпаразитяване. Дезинсекция. Въшки :: Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Мухи :: Борба с мишките и техните колонии. Мишки :: Борба с плъхове. Дератизация. Плъхове :: Борба с къртиците. Фумигация. Къртици :: Знаете ли,че ...  Любопитно :: Услугите, които Ви предлагаме. ДДД обработки. Услуги :: Нашите координати.  Контакти

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Copyright: IM Control ©  2009-2011 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.ddd-control.eu  ::  ::  Карта на сайта

Криейтив Комънс договор