Мишки. Унищожаване на мишки.
I.M. CONTROL
ИНСЕКТА МИЛАНОВИ КОНТРОЛ

Мишки, унищожаване - телефон на фирмата  Тел. Ο885 873400
безплатна консултация

ДДД. МЕНЮ.
Вредители - видове. Галерия. Справочник.
Унищожаване на хлебарки, бълхи и др. вредители. Унищожаване на насекоми.Третиране срещу насекоми - дезинсекция.
Хлебарки - борба с хлебарки, унищожаване. Пръскане против хлебарки.
Унищожаване на бълхи - третиране.
Борба срещу жилещи насекоми - оси, пчели, стършели и др.
Убиване на оси - пръскане. Третиране на гнезда на оси.
Изтребване на стършели. Пчели - унищожаване, борба.
Премахване на мравки. Третиране. Видове мравки.
Унищожаване на акари. Паяци. Видове акари.
Унищожаване на кърлежи. Борба срещу кърлежите. Третиране на площи срещу кърлежи. Дезакаризация.
Молци - третиране. Унищожаване на молци и гнезда на молци.
Дървеници. Борба срещу дървениците. Третиране против дървеници.
Комари - борба с комарите. Третиране против комари, пръскане.
Въшки - третиране на въшките и на засегнатите площи срещу пренасяне на въшки.
Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Пръскане срещу мухи.
Борба с гризачите. Дератизация.
Унищожаване на мишки. Борба с мишки и техните колонии.
Унищожаване на мишки. Борба с мишките и с техните колонии.
Борба с плъхове. Унищожаване на плъховете.
Къртици. Отстраняване на къртиците.
Борба с други гризачи - cъсели, сънливци.cъсели, сънливци.
Услуги - специализирани.
- дезинфекция
- дезинсекция
- дератизация
- дезакаризация
- други услуги
 
Цени
Контакти

Телефон IM CONTROL
Инсекта Миланови

0885 873400 - консултация
0888 537017 - абонамент


Унищожаване на хлебарки - имейл на фирма IM Control  email:
insecta.milanovi@gmail.com

Мишки - унищожаване на мишки  > Гризачи  > Вредители

Мишки. Унищожаване на мишки.

Снимки на мишки - домашни мишки, полски мишки и горски скачащи мишки.

Унищожаване на мишки. Мишки - изтребване на мишки, професионална борба с мишките (дератизация). Видове мишки, информация. ДДД обработка /третиране/ против мишки.

IM Control e професионално лицензирана да извършва унищожаване на мишки, плъхове, различни гризачи, както и на други вредители. Унищожаването на мишките и другите гризачи е трудно, поради изключителната им адаптивност към средата и предаването на информация между тях. Ефикасна борба с мишки се постига с новите професионални методи за дератизация.

В България се срещат основно три вида мишки: домашни мишки, полски мишки и горски мишки. Различни видове мишки, най-често белите, са популярни домашни любимци. За разлика от природните мишки, белите мишки живеят до две години и половина и не се считат за вредители. Най-разпространена в нашите условия е домашната мишка, която се среща често в къщи, сгради както и в градините и по полетата.

Природните мишки в естествена среда са тревопасни и консумират зърна и плодове. Повечето мишки са нощни животни, въпреки лошото си зрение. Успешната ориентация в околната среда всички мишки постигат чрез изключителното си обоняние, посредством което намират храна и избягват нападателите си.

Мишката е дребен гризач, който живее близо до хората, за да се възползва от хранителните им запаси. В природни условия, животът на различните мишки е до година-две, но се размножават изключително бързо и могат да дадат до десет поколения годишно. Поради това унищожаването (премахването) на домашните мишки се превръща в истинско предизвикателство. Счита се, че процесът по опитомяване на котката произлиза от безуспешната борба с домашните мишки.

Мишките са вредители, които причиняват директни материални щети в помещения и складове, в електрически инсталации, повреждат цели реколти зърно, опаковки и храни. Ако имате мишка за наемател, тя може да ви причини сериозни бели.

Ако четете тази страница, вероятно в помещенията Ви са нахлули домашни мишки. Нагризаните врати на мазето и изкопаните дупки в стените са тяхно дело. Мишките гризят всичко, не само защото са гладни, а за да пилят зъбите си.

В борбата си с мишката сигурно сте опитали сте много препарати, но сте разбрали, че ефектът срещу мишките е временен. Причината за това е, че гризачите си предават информация помежду си - отровените мишки “съобщават” на “роднините” си за опасността.

Борбата с мишките е наистина сложна, в зависимост от колонията, която са изградили. Необходими са компетентна консултация и уместно третиране против мишки, за постигане на желания ефект.

Четейки тази информация, вече сте направили първата си крачка в реалната си борба с домашните мишки. Разбрали сте, че трябва да се обърнете към професионалист, който да се справи с унищожаването на вредителя окончателно.

Как можем да ви бъдем полезни в борбата с мишките? Унищожаване на мишки в помещения и площи.

IM Control е лицензирана фирма за професионално унищожаване на мишки, гризачи и други вредители, ползваща специално предназначени за това апаратура и препарати. Не по-малко важни са дългогодишните ни познания върху биологията и навиците на всеки вредител.

Начините за унищожаване и борба с домашната мишка и другите гризачи са целево произведени силни отрови за унищожаване на мишки. Те не позволяват предаването на информация между вредителите, поради спецификата си. Поставят се в кутии с индекс по специфичните пътища на мишката, като шахти, канализации и др. места, обхващащи големи площи.

Мишките правят много поразии, но едно от основните неудобства, свързани с тяхното унищожаване, както с животът им в дома ви, е силната миризма, която оставят след себе си.

Може би се представяте, че след като умре, мишката ще разнесе миризма в помещението Ви. Това няма да се случи. Защо?

Мишките няма да останат в пределите на вашата площ след поглъщане на отровата. Химичната структура на препарата е насочена към кръвоснабдяването и достъпа на кислород в организма им. Вредителят се насочва инстинктивно далеч от мястото с отровата за да се снабди с кислород и така се отдалечава на голямо разстояние, преди да настъпи пълния ефект.

Препаратите, които употребяваме срещу мишки, се ползват само от упълномощени лица, оторизирани за дейността професионално унищожаване на вредители и са специализирани за професионална употреба, с одобрение от Министерството на Здравеопазването. Препаратите са напълно безвредни за хората, животните и околната среда. Съобразени са с изискванията на Европейския Съюз /EC/, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

I.M. Control е оторизирана да извършва услуги по ДДД (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) - обработки в:

 • дома, офиси, хотели, производствени цехове, заведения за обществено хранене, както и във всички места с обществено предназначение.
 • мащабни обработки срещу вредни насекоми и акари на тревни площи, паркове и места за отдих.

Използваме многостранен подход в борба срещу вредители с умения за компетентна преценка за локалния проблем.

Разполагаме с висококвалифициран персонал, с придобита правоспособност по изискванията на МЗ, РИОКОЗ /ХЕИ/ и НЦЗПБ (Национален Център по Заразни и Паразитни Болести). Многогодишният ни опит в професионалната борба с вредителите, е гаранция за точната ни диагностика, избора на правилния метод и препарат за вашия случай.

Ангажирайки се професионално с вашия случай, ние ви даваме съвети и насоки за ефективна борба и превенция с вредителите, а при желание за съвместна дейност, предлагаме абонаментен договор за профилактична превантивна дейност.

След третирането срещу мишки на обекта ви, издаваме ПРОТОКОЛ за ДДД - ОБРАБОТКА /ТРЕТИРАНЕ/, съгласно изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, съобразно Наредба №3 на Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12) и фактура за извършената услуга.


Вече знаете как можем да бъдем полезни. Ако сте решили да се отървете от нашествието мишки, можете да го направите още днес. Оставете ги на нас.

Работим стриктно, без отлагане и реагираме своевременно. Приемаме поръчки на територията на цялата страна.Знаете ли, че ...

 • Домашната мишка е най-типичния представител на рода си и се счита за втория най-разпространен вид бозайник на земята след човека.
 • Най-дребният гризач на света е Африканската мишка пигмей, която е дълга само 6 см и тежи 7 гр.
 • Големите плъхове и малките мишки си приличат и това не е случайно. Те имат един и същ тип органи. Разликата е единствено в по-малките пропорции на семейството мишки.
 • Мишките могат да живеят, без да пият вода, за разлика от плъховете. Плъхът е водолюбив гризач и обитава места, близки до водоизточници. Домашните и природни мишки обаче не са зависими от вода.
 • Венеция е прекрасен град, но е била на път да изчезне през 18 век, поради проблемите, които са й създавали мишките и плъховете. Тези гризачи буквално са изяждали подпорите на построения над вода град. Управителя на града усетил, че скоро няма да има какво да управлява и взел крути мерки срещу гризачите, според възможностите на времето си. Издал заповед всички боклуци да се събират на едно място, за да привличат мишките и плъховете и назначил хора, които да ги унищожават. По-късно градът бил напълнен и с котки. До днес този приказен град има проблем с гризачи - мишки и плъхове, които обитават многобройните му канали и излизат навън при най-малкото наводнение.
 • За една година една единствена мишка е в състояние да изяде от 12 до 28 кг. храна, заразявайки поне още 150 кг. Мишката поразява изключително тежко средата, оставяйки след себе си урина и фекалии, предизвикващи опасни заболявания - чума, трихинилоза, лептоспироза, салмонела, туберкулоза, тиф и други, над 70 вида заразни болести.
 • Белите мишки са предпочитени като питомци от много хора. Предимствата им за домашни любимци са много. Малките мишки са нежни, игриви и любвеобилни. Освен това, въпреки разпространената заблуда, всички мишки са много чисти. Недостатъкът им за домашни любимци е краткия живот на белите мишки, както и тяхната крехкост и уязвимост срещу хищници в естествени условия.
 • Макар да са чисти животни, всички мишки имат характерна миризма. Ако решите да отглеждате мишки у дома, добре е да предпочетете женски мишки - при тях миризмата е по-деликатна, почти недоловима в сравнение с тази на мъжките.
 • Зъбите на мишките поникват още на десетия ден и нарастват неспирно. Ако отглеждате мишки или гризачи, поставете при тях клечки за гризане, за да порастнат не прекомерно, пречейки на захапката им. Подобни грижи изискват всички гризачи.
 • С мишките са свързани многобройни мрачни прокоби. Според преданието, мишките, както всички вредни насекоми и влечуги излизали от корема на дявола, пробит от меча на Свети Нестор (според друга версия - спукал се от миризмата на тамяна). Считало се още, че превъплътените мъртъвци и останалите демони могат да се превръщат в мишки. Ако мишка минела под разтворените крака на човек, щяло да го сполети нещастие. Появата на много от тези гризачи през годината вещаело студена зима, глад и болести. Ако в къщата има много мишки, това било знак, че някой от семейството (и по-специално от децата) извършва кражби.
 • Български ритуал, свързан с мишките и предпазването на дома от тях, се нарича Миши празници. В планинските райони на Странджа и Троян има национален обред, наречен Миша сватба.
 • Мишките са особено жизнени гризачи, поддатливи на опитомяване, всеядни, с висока плодовитост и възприемчиви към много видове инфекции. Тези техни качества са им изиграли лоша шега, поне що се отнася до научния интерес към тях. От доста време мишките участвуват в серия медицински и научни експерименти, като към днешно време около 70 % от опитните лабораторни животни са мишки.
 • Белите мишки произлизат от домашните мишки и са от семейство Мишеподобни. В края на 18 в.японците и китайците опитомяват домашната мишка. Те свеждат дивата черно-кафява окраска до бяла, постигайки бели мишки-албиноси с червени очички. Създават още няколко декоративни вида мишки, като танцуващите японски мишки. Танците се изразявали в акробатични премятания и нетипични движения, породени от генетичния дефект (нарушен равновесно-слухов нерв). Друг вид, създаден от тях са пеещи мишки, издаващи звуци, подобни на песните на сладкопойните птичета.
 • Питомните мишки се появяват в Европа в зората на 19 век. В богаташките семейства прелестните мишки-албиноси се превърнали в истински хит. Тези опити за отглеждане на бели мишки провокирали интереса и на европейски зоолози. Така започнало развъждането на мишки, за изучаване тяхната генетика и наследствените им качества.
 • Хората консумират мишки от незапомнени времена. Все още блюда, приготвени от мишки, се считат за деликатес в Източна Зимбабвия, Малави и места от Източна Азия. Причина за това е богатото количество протеини, съдържащи се в месото от мишки.

Цитирани източници и снимки:
http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page
http://www.zoomania.org/content/view/987/66/ и др.Мишки - унищожаване на мишки  > Гризачи  > Вредители

Мишки, унищожаване на мишки, начало ^

КАЛЕНДАРМишки - новини

Телефони за контакт  IM CONTROL
Инсекта Миланови

Ο885 873 400
Ο888 537 017

Етикети:

МИШКИ МИШКА унищожаване на мишки борба третиране против мишки фирми дератизация фирма
Латиница: mishki mishka firma uni6tojavane praskane ubivane borba
Фонетика: Ако сте написали ;rtur или ;rtud може би търсите мишки или мишка

Valid XHTML 1.0 Transitional

Вредители - видове. Галерия. Справочник.Вредители :: Хлебарки - убиване. Борба с хлебарки. Хлебарки :: Бълхи - третиране. Бълхи :: Оси и жилещи насекоми. Оси :: Стършели, пчели и жилещи насекоми. Стършели :: Пръскане срещу мравки. Мравки :: Унищожаване и борба с кърлежите. Кърлежи :: Молци - третиране. Молци :: Дървеници - премахване. Дървеници :: Комари - борба с комарите. Комари :: Въшки - обезпаразитяване. Дезинсекция. Въшки :: Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Мухи :: Мишки - борба с мишки и колониите им. Мишки :: Борба с плъхове. Дератизация. Плъхове :: Борба с къртиците. Фумигация. Къртици :: Знаете ли,че ...  Любопитно :: Услугите, които Ви предлагаме. ДДД обработки. Услуги :: Нашите координати.  Контакти

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Copyright: IM Control ©  2009-2011 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.ddd-control.eu  ::  ::  Карта на сайта

Криейтив Комънс договор