Услуги по дератизация на гризачи - унищожаване на мишки, третиране на плъхове, премахване на сляпо куче, отстраняване на къртици, отпъждане на съсели и др.
I.M. CONTROL
ИНСЕКТА МИЛАНОВИ КОНТРОЛ

Хлебарки - унищожаване, телефон  Тел. Ο885 873400
безплатна консултация

ДДД. МЕНЮ.
Вредители - видове. Галерия. Справочник.
Унищожаване на хлебарки, бълхи и др. вредители. Унищожаване на насекоми.Третиране срещу насекоми - дезинсекция.
Хлебарки - борба с хлебарки, унищожаване. Пръскане против хлебарки.
Унищожаване на бълхи - третиране.
Борба срещу жилещи насекоми - оси, пчели, стършели и др.
Убиване на оси - пръскане. Третиране на гнезда на оси.
Изтребване на стършели. Пчели - унищожаване, борба.
Премахване на мравки. Третиране. Видове мравки.
Унищожаване на акари. Паяци. Видове акари.
Унищожаване на кърлежи. Борба срещу кърлежите. Третиране на площи срещу кърлежи. Дезакаризация.
Молци - третиране. Унищожаване на молци и гнезда на молци.
Дървеници. Борба срещу дървениците. Третиране против дървеници.
Комари - борба с комарите. Третиране против комари, пръскане.
Въшки - третиране на въшките и на засегнатите площи срещу пренасяне на въшки.
Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Пръскане срещу мухи.
Гризачи. Борба с гризачи. Дератизация, методи за унищожаване на гризачи.
Унищожаване на мишки. Борба с мишките и с техните колонии.
Борба с плъхове. Унищожаване на плъховете.
Къртици. Отстраняване на къртиците.
Борба с други гризачи - cъсели, сънливци.cъсели, сънливци.
Услуги - специализирани.
- дезинфекция
- дезинсекция
- дератизация
- дезакаризация
- други услуги
 
Цени
Контакти

Телефон IM CONTROL
Инсекта Миланови

0885 873400 - консултация
0888 537017 - абонамент


Унищожаване на хлебарки - имейл на фирма IM Control  email:
insecta.milanovi@gmail.com

Гризачи. Унищожаване на гризачи. Дератизация.

Гризачи  >  Вредители  

Гризачи - изтребване на гризачи. Информация, видове, борба с гризачи (дератизация). Третиране на нападнати от гризачи площи. Отстраняване на гризачи.

IM Control e лицензирана да извършва професионално унищожаване на инсекти (насекоми) - хлебарки, бълхи, мравки и комари, с пръскане срещу мухи, оси, стършели, дървеници , кърлежи, молци и борба с различни гризачи, като плъхове, мишки, къртици, съсели, сляпо куче и други вредители.

Плъхове Плъхове - информация, унищожаване на плъхове, пръскане и ДДД обработка (дератизация). Мишки Мишки - информация, унищожаване на мишки, пръскане и ДДД обработка - дератизация на гризачи.
Къртици Къртици - информация, отстраняване на къртици, начини на борба. Съсели Съсели - информация, отстраняване на съсели, начини на борба (дератизация).

Гризачите са най-многоройния подвид на бозайниците. Броят им е 1500-2000 вида, което прави над 1/3 от всички видове бозайници. Тяхна характерна черта, на която се дължи името им, са резците им, които са силно развити и издадени напред. Зъбките им растат непрекъснато и трябва да се изпилват, което гризачите правят, гризейки твърди храни и материали.

Гризачите са плашливи и потайни животни. Повечето видове гризачи са активни през нощта.

Голяма част от гризачите се хранят с растения, но има и такива, които са насекомоядни или всеядни. Някои гризачи, като напр. мишката или плъха са опасни вредители, защото пренасят редица болести, унищожават зърнени култури, дребни птички или бозайници. Други гризачи са полезни и са защитени видове, а някои дори се отглеждат като домашни любимци.

Борбата с гризачите е сложна, в зависимост от колонията, която са изградили. Премахването на гризачи от обекти и площи се извършва с професионална дератизация - съвременна методика за унищожаване на гризачи. Нашата ДДД фирма предлага дератизационни услуги по унищожаване на плъхове, отстраняване на мишки, дератизиция на съсели, борба с къртици, сляпо куче и други гризачи.


Как можем да ви бъдем полезни в борбата с гризачите?

IM Control е лицензирана фирма за професионално унищожаване на вредители и гризачи, със специфичните за това препарати и апаратура. Нашия дългогодишен опит и познания върху биологията, навиците, размножаването и миграцията на вредителите, гарантират ефикасността на борбата с тях.

Начините за борба с гризачи са механични методики, както и целево произведени препарати за унищожаване на гризачи. Те не позволяват предаването на информация между вредителите, поради спецификата си. Поставят се в кутии с индекс, по специфичните пътища на вредителя, като шахти, канализации и др. места, обхващащи големи площи.

Гризачът няма да остане в пределите на вашето помещение след поглъщане на препарата. Химичната структура на препарата е насочена към кръвоснабдяването и достъпа на кислород в организма му. Вредителят се насочва инстинктивно далеч от помещението за да се снабди с кислород и така се отдалечава на голямо разстояние, преди да настъпи пълния ефект.

I.M. Control е оторизирана да извършва ДДД (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) - обработки в:

 • дома, офиси, хотели, производствени цехове, заведения за обществено хранене, както и във всички места с обществено предназначение.
 • мащабни обработки срещу вредни насекоми и акари на тревни площи, паркове и места за отдих.

Използваме многостранен подход в борба срещу вредители с умения за компетентна преценка за локалния проблем.

Разполагаме с висококвалифициран персонал, с придобита правоспособност по изискванията на МЗ, РИОКОЗ /ХЕИ/ и НЦЗПБ (Национален Център по Заразни и Паразитни Болести) . Многогодишния ни опит в професионалната борба с вредителите, е гаранция за точната ни диагностика, избора на правилния метод и препарат за вашия случай.

Нашите специалисти ви предлагат безплатен мониторинг - индивидуална програма за всеки отделен случай. За трайното отстраняване на вредните насекоми и гризачи, се изисква периодична профилактика в рамките на четирите годишни сезона.

Ангажирайки се професионално с вашия случай, ние ви даваме съвети и насоки за ефективна борба и превенция с вредителите, а при желание за съвместна дейност, предлагаме абонаментен договор за профилактична превантивна дейност.

Препарати срещу гризачи. Честота на третиране против гризачите.

Препаратите, които употребяваме, се ползват само от упълномощени лица, оторизирани за дейността професионално унищожаване на вредители и са специализирани за професионална употреба, с одобрение от Министерството на Здравеопазването. Препаратите са напълно безвредни за хората, животните и околната среда. Съобразени са с изискванията на Европейския Съюз /EC/, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

След третирането срещу вредители на обекта ви, издаваме ПРОТОКОЛ за ДДД - ОБРАБОТКА /ТРЕТИРАНЕ/, съгласно изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, съобразно Наредба №3 на Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12) и фактура за извършената услуга.

Предлагаме два варианта на обезпаразитяване като услуга, според потребността на клиента - унищожаване на вредители като еднократно третиране и ДДД обработки на обекти, площи, сгради и др. с абонаментен договор .

Честота на третиране:

1. Еднократна обработка (по преценка на клиента)

2. Абонаментен договор за многократно третиране
/подходящ за обектите, подлежащи на задължителна месечна обработка, съгласно изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ) и ДВСК./

Независимо от метода на третиране и услугата, която извършваме, наш специалист ще ви консултира как да се контролира нивото на заселеност на вредителите, според спецификата на мястото и вида на гризача.


Гарантираме качество чрез:

 • Модерна специализирана техника.
 • Опитни специалисти, притежаващи необходимите разрешителни за упражняване на дейността.
 • Нискотоксични препарати и помощни средства, щадящи човешкито здраве и околната среда.
 • Оценка на риска за нивото на заселеност с насекоми и гризачи.
 • Препоръки за превантивни мерки.
 • Безплатен мониторинг.
 • Обработка в удобно време, съобразена с вашия работен ритъм.

Работим и в празнични дни, без прекъсване на работния ви процес.

Вече знаете как можем да бъдем полезни. Ако сте решили да се отървете от нашествието на гризачи, можете да го направите още днес. Оставете ги на нас.

Работим стриктно, без отлагане и реагираме своевременно. Приемаме поръчки на територията на цялата страна.


Знаете ли, че ...

 • Най-дребният гризач е Африканската мишка пигмей. Тя е дълга едва 6 см. и тежи само 7 грама.
 • Най-едрият гризач е Капибарата, която може да достигне до внушителното тегло от 45 килограма.
 • Някои гризачи са изчезнали като видове. Един от тях е Phoberomys pattersoni. Предполага се, че този древен гризач е тежал около 700 кг.
 • Гризачите са единствените от разред плацентни, освен прилепите, които са достигнали Австралия без помощта на човека. Гризачи живеят навсякъде, освен в океана.

Цитирани източници и снимки:
http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page и др.Гризачи  >  Вредители  

Гризачи, начало ^

КАЛЕНДАРГризачи - новини

Гризачи - телефон на фирмата  IM CONTROL
Инсекта Миланови

Ο885 873 400
Ο888 537 017

Етикети:

ГРИЗАЧИ ГРИЗАЧ унищожаване на гризачи борба с гризачи третиране против гризачи фирми плъхове мишки фирма
Латиница: grizachi griza4 firma uni6tojavane praskane ubivane borba
Фонетика: Ако сте написали h,rpd' или h,rpd'r може би търсите гризач или гризачи

Valid XHTML 1.0 Transitional

Вредители - видове. Галерия. Справочник.Вредители :: Хлебарки - убиване. Борба с хлебарки. Хлебарки :: Бълхи - третиране. Бълхи :: Оси и жилещи насекоми. Оси :: Стършели, пчели и жилещи насекоми. Стършели :: Пръскане срещу мравки. Мравки :: Унищожаване и борба с кърлежите. Кърлежи :: Молци - третиране. Молци :: Дървеници - премахване. Дървеници :: Комари - борба с комарите. Комари :: Въшки - обезпаразитяване. Дезинсекция. Въшки :: Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Мухи :: Борба с мишките и техните колонии. Мишки :: Борба с плъхове. Дератизация. Плъхове :: Борба с къртиците. Фумигация. Къртици :: Знаете ли,че ...  Любопитно :: Услугите, които Ви предлагаме. ДДД обработки. Услуги :: Нашите координати.  Контакти

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Copyright: IM Control ©  2009-2011 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.ddd-control.eu  ::  ::  Карта на сайта

Криейтив Комънс договор