Унищожаване на дървеници.
I.M. CONTROL
ИНСЕКТА МИЛАНОВИ КОНТРОЛ

Хлебарки - унищожаване - телефон  Тел. Ο885 873400
безплатна консултация

ДДД. МЕНЮ.
Вредители - видове. Галерия. Справочник.
Унищожаване на хлебарки, бълхи и др. вредители. Унищожаване на насекоми.Третиране срещу насекоми - дезинсекция.
Хлебарки - борба с хлебарки, унищожаване. Пръскане против хлебарки.
Унищожаване на бълхи - третиране.
Борба срещу жилещи насекоми - оси, пчели, стършели и др.
Убиване на оси - пръскане. Третиране на гнезда на оси.
Изтребване на стършели. Пчели - унищожаване, борба.
Премахване на мравки. Третиране. Видове мравки.
Унищожаване на акари. Паяци. Видове акари.
Унищожаване на кърлежи. Борба срещу кърлежите. Третиране на площи срещу кърлежи. Дезакаризация.
Молци - третиране. Унищожаване на молци и гнезда на молци.
Дървеници. Борба срeщу дървениците. Третиране против дървеници.
Комари - борба с комарите. Третиране против комари, пръскане.
Въшки - третиране на въшките и на засегнатите площи срещу пренасяне на въшки.
Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Пръскане срещу мухи.
Борба с гризачите. Дератизация.
Унищожаване на мишки. Борба с мишките и с техните колонии.
Борба с плъхове. Унищожаване на плъховете.
Къртици. Отстраняване на къртиците.
Борба с други гризачи - cъсели, сънливци.cъсели, сънливци.
Услуги - специализирани.
- дезинфекция
- дезинсекция
- дератизация
- дезакаризация
- други услуги
 
Цени
Контакти

Телефон IM CONTROL
Инсекта Миланови

0885 873400 - консултация
0888 537017 - абонамент


Унищожаване на хлебарки - имейл на фирма IM Control  email:
insecta.milanovi@gmail.com

Дървеници  > Насекоми  > Вредители

Дървеници. Унищожаване на дървеници.

Снимки на  дървеници

Дървеници - изтребване на дървеници. Професионална борба с дървениците (дезинсекция). ДДД услуги.

IM Control e фирма, лицензирана да извършва професионално унищожаване на дървеници, различни насекоми, както и на други вредители. Дървениците са трудни за унищожаване насекоми, поради изключителната си адаптивност. Тази им биологична особеност прави борбата за унищожаване на дървеници недостатъчно ефективна, без помощта на професионални препарати.

В България най-разпространена е креватната дървеница, която се среща често в къщи и хотели. Дървениците са малки нощни насекоми, като семейството на паразитните дървеници се характеризира с това, че се изхранва с кръвта човешките създания, както и с тази на другите топлокръвни.

Дървеницата обича топлички места, защитени от светлина и свеж въздух. Въпреки, че нападат предимно през нощта, дървениците излизат и през деня, когато са гладни.

Дървеницата се ориентира да живее близо до гостоприемника си - до неговото легло, канапе или кресло за да може храната да й бъде подръка, като огладнее.

Дървениците са активни целогодишно. Погрешно е разбирането, че се привличат от непочистени места, всъщност, дървениците се привличат от топлината на човешкото тяло. Те впръскват в кожата слюнка, която съдържа токсини и противосъсирващи вещества, причиняващи възпаление и сърбеж. Ухапването от дървеница рядко се усеща на момента, по-често се забелязва след часове, например на сутринта, след като сте се събудили от съня си.

Вероятно в момента в дома ви има дървеници и вие се чудите как да се справите с тях. Видяли сте дървеницата да пробягва около вас и сте решили да се отървете от нея. Може би сте търсили гнездото на дървениците, опитвали сте да ги пръскате, но ухапванията продължават. Третирането на дървеницата с препаратите, които сте купили от аптеката е довело само до временно затишие, съпроводено с основно чистене и проветряване на дома ви с дни.

Борбата с дървениците наистина е изключително сложна, в доста справочници дори се твърди, че унищожаването на дървениците е практически невъзможно. Причината за трудностите, свързани с премахването на дървениците е тяхната изключително приспособимост, те се смятат за едни от най-устойчивите вредители по света. Как тогава ще се справите с тях?

Съветите, които винаги следват традиционните рецепти за унищожаване на дървеници са, да се обърнете към местните санитарни специалисти. За да бъдат унищожени дървениците окончателно, са необходими компетентни познания върху тяхната биология, навици и добра диагностика на нападнатото място, както и използване на специфични целеви препарати.

Ако сте решили да се обърнете към специалист, вече сте на път да се справите с тази напаст. Обучен професионалист ще се справи контролирано и ефикасно с унищожаването на дървениците в дома ви .


Как можем да ви бъдем полезни в борбата с дървениците? Услуги.

IM Control е лицензирана фирма за професионално унищожаване на дървеници и други вредители, със специфичните за това препарати и апаратура. Нашия дългогодишен опит и познания върху биологията, навиците, размножаването и миграцията на вредителите, гарантират ефикасността на борбата с тях.

Начините за борба с креватните дървеници са свързани с откриване на техните легловища в нападнатото място, последвано от третиране на площта с целево произведени силни отрови за унищожаване на дървеници. Процедурата за унищожаването на дървеници е съобразена с условията на дома ви.

I.M. Control е оторизирана да извършва ДДД (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) - обработки в:

  • дома, офиси, хотели, производствени цехове, заведения за обществено хранене, както и във всички места с обществено предназначение.
  • мащабни обработки срещу вредни насекоми и акари на тревни площи, паркове и места за отдих.

Използваме многостранен подход в борба срещу вредители с умения за компетентна преценка за локалния проблем.

Разполагаме с висококвалифициран персонал, с придобита правоспособност по изискванията на МЗ, РИОКОЗ /ХЕИ/ и НЦЗПБ (Национален Център по Заразни и Паразитни Болести). Многогодишния ни опит в професионалната борба с вредителите, е гаранция за точната ни диагностика, избора на правилния метод и препарат за вашия случай.


Препарати срещу дървеници. Видове третиране против дървеници.

Ангажирайки се професионално с вашия случай, ние ви даваме съвети и насоки за ефективна борба и превенция с вредителите, а при желание за съвместна дейност, предлагаме абонаментен договор за профилактична превантивна дейност.

Препаратите, които употребяваме срещу дървеници, се ползват само от упълномощени лица, оторизирани за дейността професионално унищожаване на вредители и са специализирани за професионална употреба, с одобрение от Министерството на Здравеопазването. Препаратите са напълно безвредни за хората, животните и околната среда. Съобразени са с изискванията на Европейския Съюз /EC/, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/. Те убиват моментално дървениците - унищожават окончателно техните живи форми, яйцата им и са с дълго остатъчно действие за превенция срещу дървеници.

След третирането срещу вредители на обекта ви, издаваме ПРОТОКОЛ за ДДД - ОБРАБОТКА /ТРЕТИРАНЕ/, съгласно изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, съобразно Наредба №3 на Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12) и фактура за извършената услуга.


Вече знаете как можем да бъдем полезни. Ако сте решили да се отървете от нашествието на дървеници, можете да го направите още днес. Оставете ги на нас.

Работим стриктно, без отлагане и реагираме своевременно. Приемаме поръчки на територията на цялата страна.


Болестите, които дървеницата ви носи - алергични реакции и нарушаване на кръвосъсирването.Дървеници  > Насекоми  > Вредители

Дървеници, начало ^

КАЛЕНДАРДървеници - новини

Дървеници, телефони за контакт  IM CONTROL
Инсекта Миланови

Ο885 873 400
Ο888 537 017

Етикети:

ДЪРВЕНИЦИ фирма фирми ДЪРВЕНИЦА унищожаване на дървеници борба с дървеници пръскане срещу третиране против дървеници
Латиница: durvenici darvenitza firma uni6tojavane praskane ubivane borba
Фонетика: Ако сте написали oc,lekr[r или oc,lekr[d може би търсите дървеници или дървеница

Valid XHTML 1.0 Transitional

Вредители - видове. Галерия. Справочник.Вредители :: Хлебарки - убиване. Борба с хлебарки. Хлебарки :: Бълхи - третиране. Бълхи :: Оси и жилещи насекоми. Оси :: Стършели, пчели и жилещи насекоми. Стършели :: Пръскане срещу мравки. Мравки :: Унищожаване и борба с кърлежите. Кърлежи :: Молци - третиране. Молци :: Дървеници - премахване. Дървеници :: Комари - борба с комарите. Комари :: Въшки - обезпаразитяване. Дезинсекция. Въшки :: Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Мухи :: Борба с мишките и техните колонии. Мишки :: Борба с плъхове. Дератизация. Плъхове :: Борба с къртиците. Фумигация. Къртици :: Знаете ли,че ...   Любопитно :: Услугите, които Ви предлагаме.  ДДД обработки. Услуги :: Нашите координати.   Контакти

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Copyright: IM Control ©  2009-2011 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.ddd-control.eu  ::  ::  Карта на сайта

Криейтив Комънс договор