Унищожаване на бълхи, пръскане срещу бълхи и методи на борба с тях.
I.M. CONTROL
ИНСЕКТА МИЛАНОВИ КОНТРОЛ

Хлебарки - унищожаване - телефон  Тел. Ο885 873400
безплатна консултация

ДДД. МЕНЮ.
Вредители - видове. Галерия. Справочник.
Унищожаване на хлебарки, бълхи и др. вредители. Унищожаване на насекоми.Третиране срещу насекоми - дезинсекция.
Унищожаване на хлебарки, бълхи и др. вредители. Унищожаване на насекоми.Третиране срещу насекоми - дезинсекция.
Хлебарки - борба с хлебарки, унищожаване. Пръскане против хлебарки.
Унищожаване на бълхи - третиране.
Борба срещу жилещи насекоми - оси, пчели, стършели и др.
Убиване на оси - пръскане. Третиране на гнезда на оси.
Изтребване на стършели. Пчели - унищожаване, борба.
Премахване на мравки. Третиране. Видове мравки.
Унищожаване на акари. Паяци. Видове акари.
Унищожаване на кърлежи. Борба срещу кърлежите. Третиране на площи срещу кърлежи. Дезакаризация.
Молци - третиране. Унищожаване на молци и гнезда на молци.
Дървеници. Борба срещу дървениците. Третиране против дървеници.
Комари - борба с комарите. Третиране против комари, пръскане.
Въшки - третиране на въшките и на засегнатите площи срещу пренасяне на въшки.
Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Пръскане срещу мухи.
Борба с гризачите. Дератизация.
Унищожаване на мишки. Борба с мишките и с техните колонии.
Борба с плъхове. Унищожаване на плъховете.
Къртици. Отстраняване на къртиците.
Борба с други гризачи - cъсели, сънливци.cъсели, сънливци.
Услуги - специализирани.
- дезинфекция
- дезинсекция
- дератизация
- дезакаризация
- други услуги
 
Цени
Контакти

Телефон IM CONTROL
Инсекта Миланови

0885 873400 - консултация
0888 537017 - абонамент


Унищожаване на хлебарки - имейл на фирма IM Control  email:
insecta.milanovi@gmail.com

Бълхи  > Насекоми  > Вредители

Бълхи. Унищожаване на бълхи.

Снимки на бълхи

Унищожаване на бълхи. Бълхи - изтребване на бълхи, дезинсекция. Професионална борба с бълхите (обезпаразитяване) и третиране на нападнати от бълхи животни и площи. Пръскане срещу бълхи - ДДД обработка.

IM Control e професионално лицензирана да извършва унищожаване на бълхи, различни насекоми, както и на други вредители. Бълхите са кръвосмучещи насекоми, които са устойчиви на препарати и се размножават с изумителна скорост, затова унищожаването на бълхите се извършва най-ефикасно чрез третирането им със съвременни професионални отрови срещу бълхи.

Бълхите са дребни безкрили кръвосмучещи насекоми, които в света са над 2500 вида. В България се срещат основно 3 вида бълхи: човешки бълхи, кучешки бълхи и котешки бълхи, като всеки от тях може да сменя типа гостоприемник.

Бълхи живеят не само по животните, а и в природата наоколо, където се хранят с органични вещества. В регионите на излюпване, младите бълхи очакват приемник, когото да нападнат. Бълхата скача върху минаващото наблизо топлокръвно създание, провокирана от топлината, дишането, дори от сянката му.

Бълхите са напаст божия - един от най-често срещаните вредители сред нас, в достойна конкуренция с хлебарките. Бълхата се среща в селата, но и в големите градове - в мазета, абонатни станции и пр. Бълхи се пренасят от животни, мишки, плъхове и хора, малцина знаят, че дори змия може да пренесе бълха.

Широко разпространено мнение е, че бълхите предпочитат топли и мръсни места. Вярно е, че топлината и влагата са прекрасни за бълхите. Те се възпроизвеждат светкавично през лятото, особено при чести промени на влага с жега. Относно мръсотията - това е заблуждение - бълхите предпочитат да обитават чисти места.

Може би вашите помещения са нападнати от бълхи и сега търсите начин да ги унищожите? Ако досега не сте имали опит с подобна напаст от бълхи, сигурно сте пробвали различни препарати, някои от които съвсем не евтини. Пръскате ден след ден, гоните бълхите от леглото си, убивате ги, пак пръскате...Борбата с бълхите се превръща във всекидневна война, но резултат от усилията няма - бълхите сякаш се възраждат с минути.

Действително се възраждат. Бълхата се размножава изключително бързо, поради което е станала нарицателно за “плодовитост”. Не е задължително да имате почесващо се яростно домашно животно за да станете жертва на бълхи, достатъчно е през мазето ви да е преминала лениво някоя улична котка и напастта от бълхи “пламва” в дома ви.

Въпреки широкото рекламиране на какви ли не препарати, малко от тях успяват да повлияят дългосрочно в борбата с това устойчиво, множащо се със страховита скорост кръвосмучещо насекомо, бълхата.

Ефективният начин тези паразити да бъдат изтребени тотално, е цялостна обработка на заразеното с бълхи място, със съдействие от лицензирани фирми за контрол над вредителите. Те познават чудесно тези насекоми и знаят как да се борят ефикасно с бълхите. Ако сте стигнали до този извод, вече сте на крачка от това да се отървете реално от бълхите.

Как можем да ви бъдем полезни в борбата с бълхите? Унищожаване на бълхи с професионална дезинсекция.

IM Control е лицензирана фирма за професионално унищожаване на бълхи и други вредители, със специфичните за това препарати и апаратура. Нашия дългогодишен опит и познания върху биологията, навиците, размножаването и миграцията на бълхите и другите вредители, гарантират ефикасността на борбата с тях и унищожаването им.

Начините за борба с бълхи и други вредители, са целево произведени силни отрови за унищожаване на бълхи. Нашите специалисти диагностицират нападнатото място и го обработват против паразитите.

Пръскането против бълхи се налага да бъде повторено след 7 до 10 дни, според биологичния цикъл в размножаването на кръвосмучещите насекоми. Така подсигуряваме унищожаване на излюпеното от снесените навсякъде яйца ново поколение бълхи. Ако имате домашен любимец, започваме обезпаразитяването от него. При вторичната обработка, клиентът ползва 50% отстъпка от първоначалната цена.

I.M. Control е оторизирана да извършва ДДД (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) - обработки в:

 • дома, офиси, хотели, производствени цехове, заведения за обществено хранене, както и във всички места с обществено предназначение.
 • мащабни обработки срещу вредни насекоми и акари на тревни площи, паркове и места за отдих.

Използваме многостранен подход в борба срещу вредители с умения за компетентна преценка за локалния проблем.

Ангажирайки се професионално с вашия случай, ние ви даваме съвети и насоки за ефективна борба и превенция с вредителите, а при желание за съвместна дейност, предлагаме абонаментен договор за профилактична превантивна дейност.

Разполагаме с висококвалифициран персонал, с придобита правоспособност по изискванията на МЗ, РИОКОЗ /ХЕИ/ и НЦЗПБ (Национален Център по Заразни и Паразитни Болести). Многогодишния ни опит в професионалната борба с вредителите, е гаранция за точната ни диагностика, избора на правилния метод и препарат за вашия случай.

Препаратите, които употребяваме срещу бълхи, се ползват само от упълномощени лица, оторизирани за дейността професионално унищожаване на вредители и са специализирани за професионална употреба, с одобрение от Министерството на Здравеопазването. Препаратите са напълно безвредни за хората, животните и околната среда. Съобразени са с изискванията на Европейския Съюз /EC/, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/. Те убиват моментално бълхите - унищожават окончателно техните живи форми и яйцата им и са с дълго остатъчно действие за превенция срещу бълхи.

След третирането срещу вредители на обекта ви, издаваме ПРОТОКОЛ за ДДД - ОБРАБОТКА /ТРЕТИРАНЕ/, съгласно изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, съобразно Наредба №3 на Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12) и фактура за извършената услуга.

Вече знаете как можем да бъдем полезни. Ако сте решили да се отървете от нашествието на бълхи, можете да го направите още днес. Оставете ги на нас.

Работим стриктно, без отлагане и реагираме своевременно. Приемаме поръчки на територията на цялата страна.


Знаете ли, че ...

 • Бълхите са преносители на редица болести, като тения, холера, чума, тиф и туларемия, а могат да предизвикат още тежки инфекции, възпаления, алергичен дерматит и анемия. Над 120 вида бълхи и 9 вида кърлежи могат да пренасят чума и тежки зарази.
 • Бълхата е най-големият атлет на планетата, благодарение на белтъка резилин в крайниците й, който има способността рязко да се отпуска и с това да осъществява завидния й отскок.
 • Бълхите скачат 18 хиляди пъти по-високо от собствената си височина и 350 пъти от дължината на тялото си. Ако спайдърмен беше не паяк, а човек-бълха, би могъл да прескочи спокойно небостъргач с широчината на стадион.
 • През Средновековието, ориенталската плъхова бълха била наречена “Вампирско създание”, тъй като била един от основните носители на чумата. Мнозина си мислят, че причина за чумата са плъховете, но това е полу-вярно.
 • Всъщност плъховете са жертва на ухапване от заразена с чума бълха. Чумата променя храносмилателната система на бълхите. Те “повръщат” част от заразното съдържимо в раната и организмът се инфектира. Тази реакция е наречена “чумен блок”. Тя пречи на нормалното хранене на бълхата и я кара да хапе настървено и усилено наред, което ускорява разпространението на болестта.
 • Бълхата може да бъде съвършенно биологично оръжие. Тя дори е била използвана с тази цел, в древността. Как?
  През 14 век 75 млн. души стават жертва на бубонната чума, пренесена от бълхи. Малко хора знаят, че Черната смърт влиза в Европа, след като монголите изстрелват с катапулт гъмжащи от бълхи трупове зад стените на пристанищния град Кафа, п-в Крим. Хората напускат града, разнасяйки заразата, плъховете и бълхите по цялото Средиземноморие.

Цитирани източници и снимки:
http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page и др.Бълхи  > Насекоми  > Вредители

Бълхи, начало ^

КАЛЕНДАРБълхи - новини

ДДД - телефони за контакт  IM CONTROL
Инсекта Миланови

Ο885 873 400
Ο888 537 017

Етикети:

БЪЛХИ БЪЛХА унищожаване на бълхи борба фирма пръскане срещу бълхи третиране за унищожаване на бълхи фирми
Латиница: balhi balha bulhi firma praskane uni6tojavane ubivane borba s balhite
Фонетика: Ако сте написали /c.nr или /c.nd вероятно търсите фразите бълхи или бълха

Valid XHTML 1.0 Transitional

Вредители - видове. Галерия. Справочник.Вредители :: Хлебарки - убиване. Борба с хлебарки. Хлебарки :: Бълхи - третиране. Бълхи :: Оси и жилещи насекоми. Оси :: Стършели, пчели и жилещи насекоми. Стършели :: Пръскане срещу мравки. Мравки :: Унищожаване и борба с кърлежите. Кърлежи :: Молци - третиране. Молци :: Дървеници - премахване. Дървеници :: Комари - борба с комарите. Комари :: Въшки - обезпаразитяване. Дезинсекция. Въшки :: Мухи - борба срещу мухите, унищожаване. Мухи :: Борба с мишките и техните колонии. Мишки :: Борба с плъхове. Дератизация. Плъхове :: Борба с къртиците. Фумигация. Къртици :: Знаете ли,че ...  Любопитно :: Услугите, които Ви предлагаме. ДДД обработки. Услуги :: Нашите координати.  Контакти

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Copyright: IM Control ©  2009-2011 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.ddd-control.eu  ::  ::  Карта на сайта

Криейтив Комънс договор